Egyházmegyei kórustalálkozó Lénártfalván

Kép: Egyházmegyei kórustalálkozó Lénártfalván

A Gömöri Református Egyházmegye 2022. szeptember 25-én a lénártfalvai református templomban tartotta meg az immár XIX. Gömöri Református Egyházmegyei Kórustalálkozót.

Pályázat

Az Érsekkétyi Református Egyházközség, mint az Egyházi Alapiskola és Óvoda alapító-fenntartója, pályázatot ír ki az oktatási intézmény igazgatói állásának betöltésére, meghatározott időtartamra, anyasági szabadság ideje alatt.

Írisz, ahol a ruha mellé bátorítás és üzenet is járul

Kép: Írisz, ahol a ruha mellé bátorítás és üzenet is járul

Az elmúlt év szeptemberében nyitotta meg kapuját Komáromban az Írisz Szociális Ruhabolt. A Diakóniai Központ által működtetett, mára már igazi közösségi térként is funkcionáló üzlet egy év elteltével a nagy érdeklődésre való tekintettel egy nagyobb helyiségbe költözött át. Az üzletbe most már közvetlenül a Jókai utcáról lehet betérni.

Nem szégyellem a Krisztus evangéliumát

Kép: Nem szégyellem a Krisztus evangéliumát

Molnár Elemér királyhelmeci lelkipásztor még 2020-ban vonult nyugalomba, teljesen átadva a szolgálatát utódainak, az egyházközség két megválasztott lelkipásztorának, István fiának és az ő, szintén lelkész feleségének, Évának. Negyvenöt éven át hűségesen szolgálta egyházát.

Pető-módszer a határon túli magyar területeken

Kép: Pető-módszer a határon túli magyar területeken

A Pető Intézet munkatársai Kassán, a Magyar Református Központban, Miklósbörtön utca 3 (Pri Miklusovej vaznici 3) 2022. október 10-én, hétfőn 9.00 órától ismét tanácsadást tartanak az új jelentkezőknek is, amelynek eredményeként három hetes intenzív konduktív pedagógiai fejlesztő, rehabilitációs programokat indítanának el.

Címtár

Keresi valamelyik egyházközségünk elérhetőségeit? A fejléc „gyülekezetet keresek” mezőjébe írja be a település nevét, vagy nyissa meg az egyházközségek címtárát.

Templomaink

Kép: Rozsnyo.JPG

Rozsnyó

Gyülekezeti szálláshelyek

Az alábbi oldalon azokat az egyházközségek által fenntartott szálláshelyeket tesszük közzé, amelyek alkalmasak családok, ifjúsági és gyülekezeti csoportok fogadására.  

 

Szálláshelyek

Nyomtatványok

A következő pontok alatt az egyházközség adminisztrálásával kapcsolatos nyomtatványok és útmutatók tölthetők le.

 

Zárójelentés az egyházközség életéről

Statisztikai adatlap

Költségvetés – zárszámadás

Közalap

Jogalanyisági igazolás

Választói névjegyzék

 

események továbbiak →