Reform500 - Fogadj örökbe egy követ!

Budapesten, a Kálvin téren szerteszét a nagy reformátorok, a sok száz éves és mai magyar írók, költők kőbevésett mondatait olvashatjuk, miközben rohanunk a munkába, könyvtárba vagy állunk villamosra várva. Az sms-nyi idézeteket, a fővárosi "aha-élményt", a reformáció 500. jubileumának emléket állító köztéri installációnak köszönhetjük.

Tanítványképző Akadémia

A Firesz Abaúj-Zempléni Területi Egysége 2017. november 4–5. között az észak-írországi Exodus szervezettel együttműködve Tanítványképző Akadémiát indít 15 évnél idősebb fiatalok, valamint hitoktatók, lelkészek, és minden érdeklődő számára.

Kettős örömünnep Újlóton

2017. október 15-én kettős örömünnepre hívogatott az újlóti harangszó. Megünneplésre került a reformáció 500., valamint Isten hajlékának 135. évfordulója.

Bemutatták a Gróf Bethlen Miklósról, a református államférfiről szóló könyvet

A magyar reformáció 500 évének jubileuma alkalmából szervezett előadássorozat első állomásaként a Dunaszerdahelyi Református Egyházközség közösségi termében mutatta be 2017. október 13-án Gróf Bethlen Miklós, a református államférfi (1642-1716) című kötetét Albert András tápszentmiklósi lelkipásztor.

Hit és a közösség szolgálatában - nemzetközi tudományos szeminárium

Nemzetközi tudományos szemináriumot szervezett Hit és a közösség szolgálatában – Életutak a Szlovákiai Református Keresztyén Egyházban címmel 2017. október 12-én Komáromban a Selye János Egyetem Református Teológiai Kara Történeti Tudományok Tanszéke és a Tanárképző Kar Történelmi Tanszéke.

Címtár

Keresi valamelyik egyházközségünk elérhetőségeit? A fejléc „gyülekezetet keresek” mezőjébe írja be a település nevét, vagy nyissa meg az egyházközségek címtárát.

Templomaink

Kép: Borzova 2.JPG

Borzova

Gyülekezeti szálláshelyek

Az alábbi oldalon azokat az egyházközségek által fenntartott szálláshelyeket tesszük közzé, amelyek alkalmasak családok, ifjúsági és gyülekezeti csoportok fogadására.  

 

Szálláshelyek

Nyomtatványok

A következő pontok alatt az egyházközség adminisztrálásával kapcsolatos nyomtatványok és útmutatók tölthetők le.

 

Zárójelentés az egyházközség életéről

Statisztikai adatlap

Költségvetés – zárszámadás

Közalap

Jogalanyisági igazolás

Választói névjegyzék

 

események továbbiak →

Reformáció 500

Sola Rádió

Szola Rádió honlapja

A Szlovákiai Református Keresztyén Egyház hanganyagokat tartalmazó honlapja. Célunk az evangélium hirdetése, hitmélyítés és közéleti híradás a református keresztyének szolgálatáról a világhálón keresztül. A honlapra felkerülő hanganyagokat az egyházmegyék lelkészeiből álló önkéntes csapat készíti.