Pályázat

Kép: Pályázat

A Rozsnyói Református Egyházközség pályázatot hirdet a Rozsnyói Református Egyházközség Iskolaközpontja igazgatói állásának betöltésére 2024. szeptember 1-jétől.

Hívnek lenni mindhalálig

Kép: Hívnek lenni mindhalálig

Bár még ma is szereti megjavítani a saját gépeit, a gyenge látása miatt a kassai ipariskola gépészeti szakát csak két évig látogathatta, majd gimnáziumban kénytelen folytatni tanulmányait. A karácsonykor templomukban szolgáló legátus igehirdetése azonban annyira megragadta, hogy azonnal elhatározta, ő is lelkipásztor lesz. Így indult el lelkészi pályáján Zuti Sándor, aki 46 évig szolgált Vajánban

Könyvbemutató és tudományos konferencia

Kép: Könyvbemutató és tudományos konferencia

A Kálvin Kiadó és a Selye János Egyetem Református Teológiai Karának Josephus Kutatóintézete 2024. április 10-én 19.00-kor mutatja be Steve Mason Josephus és az Újszövetség című könyvét a Calvin J. Teológiai Akadémia Könyvtárában.

Megmaradásunk záloga

Kép: Megmaradásunk záloga

2024. március 17-én Pozbán három gyülekezet emlékezett a magyar szabadságharcra ünnepi műsorokkal és a megemlékezés koszorúinak elhelyezésével tisztelegtek a márciusi ifjak emléke előtt.

Nagy luxus lenne az elkeseredés

Kép: Nagy luxus lenne az elkeseredés

„Még a mai napig visszacseng a fülembe Uwe Martin Schmidt néhai jókai lelkipásztornak a mondása, aki szerint azokkal kell foglalkozni, akik vannak. Azon keseregni, hányan lehetnénk, mennyi mindent tehetnénk, de nem tudjuk, annak nem látom semmi értelmét. Igyekszem a legjobb belátásom szerint végezni szolgálatomat” – érvel Icso Sándor, aki huszonegyedik éve szolgál Vámosladányon.

Címtár

Keresi valamelyik egyházközségünk elérhetőségeit? A fejléc „gyülekezetet keresek” mezőjébe írja be a település nevét, vagy nyissa meg az egyházközségek címtárát.

Templomaink

Kép: Harmac.JPG

Harmac

Gyülekezeti szálláshelyek

Az alábbi oldalon azokat az egyházközségek által fenntartott szálláshelyeket tesszük közzé, amelyek alkalmasak családok, ifjúsági és gyülekezeti csoportok fogadására.  

 

Szálláshelyek

Nyomtatványok

A következő pontok alatt az egyházközség adminisztrálásával kapcsolatos nyomtatványok és útmutatók tölthetők le.

 

Zárójelentés az egyházközség életéről

Statisztikai adatlap

Költségvetés – zárszámadás

Közalap

Jogalanyisági igazolás

Választói névjegyzék

 

események továbbiak →