Felszenteltként szolgálni

Kép: Felszenteltként szolgálni

A Szlovákiai Református Keresztyén Egyház Zsinatának legutóbbi ülésén hét fiatal lelkészt bocsátottak ki önálló lelkipásztori szolgálatra ünnepélyes keretek között Rimaszombatban. Az esküjükben többek között megfogadták, hogy hűséges szolgája lesznek az Úr Jézus Krisztusnak.

A Világosság református egyházi műsor 2022. május 22-ei ajánlata

Kép: A Világosság református egyházi műsor 2022. május 22-ei ajánlata

A Pátria rádióban a 7.05-kor kezdődő műsor témái: Az Úr ígérete Dávidnak és házának, huszonöt éves a Firesz Cantate Domino kórusa, egykori és jelenlegi kórustagok vallanak az éneklés és a közösség erejéről.

Nagy sikert aratott a negyedszázadnyi hálaadás

Kép: Nagy sikert aratott a  negyedszázadnyi hálaadás

A Fiatal Reformátusok Szövetségének Cantate Domino kórusa fennállásának 25 éves jubileumát ünnepelte május 15-én Komáromban, a Tiszti Pavilon dísztermében. A korábbi és jelenlegi tagokból összeállt negyvenöt fős kórus egy órás nagysikerű koncertet adott a mintegy 200 fős közönségnek.

Legyünk sóvá és világossággá

Kép: Legyünk sóvá és világossággá

Sáró adott otthont a Barsi Egyházmegyei Csendesnapnak. Ahogyan a házigazda, Révész Csilla, a Zselíz-Sárói Református Társegyházközség lelkésze megfogalmazta: „Mivel a koronavírus és a háború egy kicsit megölte az emberek lelkét, úgy éreztük, hogy ezúttal talán nem is majálisra van szükség, hanem inkább elcsendesedésre és az Istenhez való visszatérésre. Ezért választottuk a csendesnap kifejezést.”

RendezŐ – Vakációs Bibliahét

Kép: RendezŐ – Vakációs Bibliahét

A pozsonyi egyházmegyében 2022. április 29-én Apácaszakállason került bemutatásra a lelkészek, katechéták és a gyermekek közti munkatársak számára az idei KOEN Vakációs Bibliahét programja, amelyet idén a felvidéki munkatársak készítettek el (Blanár Gabriella, Böszörményi Tamás, Czinke Tímea, Kiss Miklós, Molnár Éva, Szénási Lilla).

Címtár

Keresi valamelyik egyházközségünk elérhetőségeit? A fejléc „gyülekezetet keresek” mezőjébe írja be a település nevét, vagy nyissa meg az egyházközségek címtárát.

Templomaink

Kép: Borzova 2.JPG

Borzova

Gyülekezeti szálláshelyek

Az alábbi oldalon azokat az egyházközségek által fenntartott szálláshelyeket tesszük közzé, amelyek alkalmasak családok, ifjúsági és gyülekezeti csoportok fogadására.  

 

Szálláshelyek

Nyomtatványok

A következő pontok alatt az egyházközség adminisztrálásával kapcsolatos nyomtatványok és útmutatók tölthetők le.

 

Zárójelentés az egyházközség életéről

Statisztikai adatlap

Költségvetés – zárszámadás

Közalap

Jogalanyisági igazolás

Választói névjegyzék

 

események továbbiak →