Körbevesz: Csillagpont 2019

2019. augusztus 12., címkék:

A Csillagpont szervezői ez alkalommal is lehetőséget biztosítottak a résztvevő fiatalok számára, hogy találkozhassanak egymással és Istennel, megmutatva nekik, hogy a 21. században is lehet és érdemes Krisztust követni. Az áhítatok és főelőadások már visszahallgathatók.

Mégis szeretlek téged!

2019. július 27., címkék:

„A hiányok mindig velünk vannak, de teremtettségünk, származásunk segíteni fog: Mennyei Atyánk velünk van, megmutatja magát bennünk és abban, akikké leszünk” – Langschadl István áhítatával ért véget a Csillagpont második napja.

Az egységnek megtartó ereje és hatása van

2019. május 20., címkék:

Verőfényes napsütés fogadta május 18-án az Egység napjára a Debrecenbe érkezőket. Az előző napok viharfelhői egy időre máshová költöztek, hogy semmi se zavarja meg a gazdag programkínálat megvalósítását. A Szlovákiai Református Keresztyén Egyház mind a hét magyar egyházmegyéjéből több autóbusz is indult a Magyar Református Egység Napjára. A nagyszabású rendezvényen 14 helyszínen zajlottak az események 1000 körüli fellépővel és szolgálattevővel, valamint  több, mint ötven egyházi szervezetként bemutatkozó kiállítóval.

A Magyar Református Egység Napja

2019. május 07., címkék:

2019. május 18-án ünnepeljük a Magyar Református Egység Napját Debrecenben, abból az alkalomból, hogy 10 éve egyesült újra a Magyar Református Egyház a Kárpát-medencében.