Ha-jó a vége – Már lehet regisztrálni az ÉlesztŐ-re!

2016. július 02., szombat

Elindult a regisztráció az ÉlesztŐ-re, egyházunk ifjúsági szervezetének, a Fiatal Reformátusok Szövetségének az országos méretű ifjúsági találkozójára.

Immáron ötödik alkalommal kerül sor ÉlesztŐ-re, melynek most Sátoraljaújhely fog helyet adni. A szervezés már javában folyik, június 30-tól pedig a fiatalok már regisztrálhatnak is az alkalomra. A tábor célkorosztálya a 16 évnél idősebbek.

A regisztrációt nem is érdemes halogatni, mivel az idő előrehaladtával a részvételi díj nőni fog. A regisztrációval kapcsolatos információk mind megtalálhatóak az ÉlesztŐ honlapján, de ha segítségre van szükség, vagy bármilyen kérdés felmerül a szervezők az eleszto@firesz.sk e-mail címre érkező minden kérdésre válaszolnak. Amennyiben igény lesz rá, Komáromból buszt is indítanak a szervezők.

ÉlesztŐ 2016

A tábor főelőadója Százvai László,a kisvárdai református gyülekezet lelkipásztora lesz.

Egyre nagyobb érdeklődésnek örvend a tábor, két évvel ezelőtt Kopárhegyen közel 230-an táboroztak. Az egyházmegyék közül a komáromi egyházmegyéből érkezett a legnagyobb csapat, majd a pozsonyi és a zempléni egyházmegyét képviselte a legtöbb fiatal. Kíváncsian várjuk, idén melyik egyházmegyéből/gyülekezetből érkezik a legtöbb fiatal.

A regisztráció itt található: https://eleszto.sk/regisztracio/

események továbbiak →