Megjelent a Kálvinista Szemle júniusi száma

2018. június 08., címkék:

Csiba Zoltán madari lelkipásztor vezércikkével indul a lap, amelyben többek közt olvasható egy tudósítás a Zsinat április 28-ai üléséről, egy, az igehirdetés és igehallgatás kérdésével foglalkozó írás, megemlékezés a 110 éve született Gaál István lelkipásztorról, valamint a sorozatok folytatásai Brouwer Pálhegyi Krisztina és Süll Tamás tollából. A családok éve kapcsán pedig Fazekas László püspököt kérdeztük egy kicsit a gyermekkoráról.

Megjelent a Kálvinista Szemle októberi száma

2017. október 18., címkék:

A reformációs hónap vezércikkét Bucsuházy István, a somorjai gyülekezet főgondnoka írta. Sorai arra biztatnak, hogy legyen ki-ki reformátor a mindennapi életben azáltal, hogy az Isten kínálta lehetőségeket komolyan veszi és beteljesíti.

Megjelent a Kálvinista Szemle szeptemberi száma

2017. szeptember 13., címkék:

Gyüre Zoltán nyugalmazott lelkipásztor a lap vezércikkében kitartásra, Jézus visszajövetelének éber várására biztat, és arra, hogy ki-ki legyen áldássá ott, ahol él.

Megjelent a Kálvinista Szemle februári száma

2017. február 10., címkék:

Kitárt szívvel kell fogadnunk Istent, tanácsolja Nagyné Révész Andrea (a hanvai, a lénártfalvai és a csízi gyülekezetek lelkipásztora) a vezércikkben. De a mellette olvasható írás sokak gondolkodását tükrözi: Nincs idő Jézusra.

A Kálvinista Szemle februári számában olvasható

2016. február 22., címkék:

Szopó Ferenc bodrogszentesi lelkipásztornak a lelkünk éhségét csillapító böjtről írt vezércikkével indít a lap.